Kom och bo på bondgård

På gården finns Hästar, nötdjur, grisar, höns, hundar och katter.

     

Hos oss kan man komma och bo i vår  stuga. I stugan finns toalett och dusch och utrustat kök. Stugan är annars i en enklare standard. Se bilderna.


Antingen vill man bara ha semester eller om man vill vara med och sköta djuren. Det är självhushåll som gäller.

 

På sommaren är det nära till badsjöar. I Rengsjös hembygdsby brukar man i Juli anordna"På gammelmormors tid". Där kan barnen få prova på hur det var på gammelmormors tid och prova lite hantverk som gjordes förr. Sen finns Växbo kvarn med litet vattenlanskap för barnen och man kan se hur man beredde linet förr. Även en mycket lovordad resturang som andvänder lokala livsmedel i matlagningen finns där.

 

På vintern finns det två slalombackar på rimligt avstånd. Det är Bollebacken 15 km dit och Järvsöbacken 25 km dit. Sen finns det skidspår och skoterleder för den som har skoter med sig. Även fina fiskesjöar för pimpling

 

I stugan finns två sovrum med 2 resp. 1 bädd (som är lite bredare 105 cm).  Det finns köksutrustning och dusch i stugan. Kyl och frys. Micro. Man tar med egna  lakan, påslakan, örngott och handdukar. Det är inte tillåtet med sovsäck. Tvättmaskin finns att tillgå.

 

Prislista

      vuxen/natt        vuxen/vecka        barn 13 - 15 år    Barn 0 - 12 år

              100 kr                 600 kr                    50 kr/natt        gratis                   

 

  

 

 

 

Tillbaka till första sidan

Tillbaka till föregående sida.

Huset med rumsuthyrning

Det gemensamma köket med andra som hyr rum

Gemensamma vardagsrummet

Stugan för uthyrning

Köket i stugan

Altanen på stugan

Sovrum 1 stugan