Startsida

Om oss

Våra produkter 

Hästhotellet

 Djuren

Kontakt

Karta

 

 

Ekologiskt lokalproducerat kravgodkänt Nötkött. Vi har även griskött att sälja på hösten från glada utegrisar som är födda på gården. Grisarna är inte kravgodkända. De äter mesta delen kravfoder men vi har svårt att hålla det till 100 % men allt foder är närproducerat.

Hos oss kan ni beställa Nötköttslådor. I lådan finns köttfärs och styckade delar som t.ex. stekar, biff, entrecote, file, märgpipa, Rostas och Rostbiff. Delarna är uppmärkta med namn så de är bara att paketera och frysa in för den som köper. Storleken (vikten) på lådan kommer vi överens om vid beställningen.  Naturligtvis är köttet (djuret) uppvuxen på gården och slaktat och proffsstyckat på närmsta  godkända slakteri.                           

 Ska man beställa gris måste man minst köpa en kvarts gris, framdel eller bakdel. vikt ca 25-30 kg. Jag rekomenderar att köpa en halv gris. Den väger ca 40-55 kg. Om man vill vara säker på att få köpa griskött av oss på hösten så är det säkrast att beställa sin del före 1 juni. Det kan finnas kött över på hösten också, men inga garantier finns. Våra grisar lever ett lyckligt liv ute där de kan böka omkring i jorden.

Pris på Nötköttslåda Just nu är 110 kr kg. OBS. Köttet är nästan helt benfritt.

Pris på griskött är 55 kr kg. 

Vi säljer även kravgodkännt hösilage och hö i rundbal . 

Kontakta oss gärna om ni har frågor. Ni kan även skicka e-post till oss på   nina_backan@hotmail.com

tel:Thomas 070-5462864       Nina 073-8019351

 

 

 

 

 

 

Namn
Adress
Postnummer & Ort
Telefon
Mobil
E-post
Meddelande