Startsida

Om oss

Våra produkter 

Hästhotellet

 Djuren

Kontakt

Karta

Bondgårdssemester

Ekologiskt lokalproducerat kravgodkänt Nötkött och griskött.

Hos oss kan ni beställa Nötköttslådor. I lådan finns köttfärs och styckade delar som t.ex. stekar, biff, entrecote, file, märgpipa, Rostas och Rostbiff. Delarna är uppmärkta med namn så de är bara att paketera och frysa in för den som köper. Storleken (vikten) på lådan kommer vi överens om vid beställningen.  Naturligtvis är köttet (djuret) uppvuxen på gården och slaktat och proffsstyckat på närmsta  godkända slakteri.

På hösten finns även griskött att köpa. Man  måste minst köpa en kvarts gris, framdel eller bakdel. vikt ca 25-30 kg. Jag rekomenderar att köpa en halv gris. Den väger ca 40-55 kg. Om man vill vara säker på att få köpa griskött av oss på hösten så är det säkrast att beställa sin del före 1 juni. Det kan finnas kött över på hösten också, men inga garantier finns. Våra grisar lever ett lyckligt liv ute där de kan böka omkring i jorden.

Pris på Nötköttslåda Just nu är 85 kr kg. OBS. Köttet är nästan helt benfritt.

Pris på griskött är 40 kr kg.

Vi säljer även ensilage och hösilage i rundbal . Ensilaget är kravgodkänt.

Kontakta oss gärna om ni har frågor. Ni kan även fylla i formuläret nedan vid beställning av kött eller om ni har andra frågor så kontaktar vi er.

 

  

 

 

 

 

Namn
Adress
Postnummer & Ort
Telefon
Mobil
E-post
Meddelande