Kasper

Östra Höle 9326, 821 98 Rengsjö, Tfn: 0278-66 54 10, Mobil: 070-546 28 64, mailto:info@rengsjomjolk.com

Startsida

Om oss

Våra produkter

Hästhotellet

Kontakt

Karta

Bondgårdssemester

Djuren

Klicka på orden

Grisarna

Korna 

Hästarna

Hund o katt

 

 

Viran

Våran hund Viran är en bordercollie. Hon härstammar från Island. När matte Nina var 18 år jobbade hon på Island och köpte Virans mormor där "Tyra". Tyra blev 12 år innan hon dog. Virans mamma hette Vivi och blev 14 år innan hon dog. Viran är själv 15 år nu. När vi hade mjölkkorna så hämtade Viran dem när de skulle mjölkas. Ibland när det åskade ville inte Viran vara med eftersom hon är åskrädd. Då ville knappt korna gå hem, så en vallhund kan verkligen göra nytta.

 

Tiger

Katten Tiger är Alex katt. Stor och stark är han med egen vilja, men väldigt gosig.

Våra hästar och inhyrda hästar

Kasper som är född den 20 oktober -2012 Köptes av en Bekant som valp. Hans mamma är en dalmartiner och pappan en mellan pinscher. Kasper ärvde storleken av dalmartinen och sin päls efter mellan pinschern. Kasper är en mycket snäll hund som älskar att ligga i soffan och sova.

Gullan är en korsning med Exotic perser och norsk skogskatt. Hon älskar bara sin ägarinna Ingrid, ingen annan duger.

Så har vi Bowie. Han gillar inte att vara inne sedan vårt nytillskott av hundar kommit (Kasper och Alice). Bowie ligger numer i källaren och bor även ute i stallet. I stallet finns alltid kattmat i ett uppvärmt rum. I stallet bor även våra två andra stall katter. Alla våra katter är kastrerade för att vi ska slippa få kattungar.